26 september 2010

Prästens lilla kråka


Idag har jag och Tove varit på babysim. Om man skulle fråga Tove så är det veckans höjdpunkt. Hon verkligen älskar att bada! Idag var det dag satt dyka! Man säger "nu kommer det vatten" och sen blåser över ansiktet så att hon är beredd på att hålla andan och så ner under vattnet. Tove var jätteduktig och blev inte alls rädd, bara lite förvånad först sen kom ett leende!

På eftermiddagen kom Camilla, Fredrik, Emma och Astrid och hälsade på och vi åkte till stora lekplatsen på Vallby. Där lekters det en stund och vi fikade med kaffe och bullar. Tyvärr så börjag hösten kännas av ordentligt och det blåste och var ganska huttrigt. Det var inte så farligt för Tove för hon hade sin fleeceoverall och var riktigt varm. Camilla däremot är en fryslort och var blå om läpparna när vi kom tillbaka till bilarna.

Dagen avslutade vi med att åka till Fagersta för att gå på rockmässa som Daniel hade. Tove hade fått låna hörselskydd så hon inte skulle få ont i öronen. Hon var ju jättesöt och verkade trivas riktigt bra med dem på. Mässan varade i ca 1 timme och Tove var på toppenhumör och hade massor med lampor, ljusstakar och såklart människor att titta på. Kan absolut säga att Tove var den snällaste och tystaste av alla barn i kyrkan. Mitt under Daniels predikan passade hon dessutom på att sova en stund! Nästa rockmässa är i november och så får nog Tove följa med igen, hon verkade ju gilla det!

Inga kommentarer: