08 mars 2011

Snor, ultraljud och flyttkartonger

Tove har nu varit feberfri sedan i fredags. Snoret rinner dock precis som tidigare. Man kan ju verkligen undra hur mycket snor det kan komma ur en så liten näsa. Tove hatar när man ska torka näsan på henne och jag förstår henne! Nu är hon röd runt mun och näsa för att vi är där och torkar hela tiden. Det får bli Bephanten i ansiktet så får vi hoppas att det lindras lite.

Här hemma avlöser dock sjuklingarna varandra. På söndag förmiddag började Daniel känna sig ynklig och har haft någon form av magsjuka och först idag har han mått bättre. Tyvärr sammanföll ju det med att vi hade ett besök för ultraljud på Strömsholms djursjukhus! Bezzies njurar skulle kollas igen så det var bara att packa in Tove och Bezzie och åka iväg. Daniel fick stanna hemma. Som tur var båda tjejerna jätteduktiga men helt förståeligt tyckte Tove att 40 minuters väntan i ett väldigt tråkigt och sterilt undersökningsrum var på tok för mycket. Tur att man har framförhållning... i skötväskan hade jag lite fruktpuré som tog uppmärksamheten från tristessen en stund. Ultraljudet visade iallafall att Bezzies njurar inte tagit någon stryk av russinen hon åt så nu slipper vi oroa oss för det.

Idag har vi haft en fixardag här hemma. Eftersom vi köpt ett hus måste vi ju sälja vår lägenhet. När det är visning vill vi att här ska vara så snyggt som möjligt så idag har vi börjat packa flyttkartonger med saker som tar upp plats och är i vägen. Saker som vi inte behöver förrän efter att vi flyttat såklart. Vi har faktiskt varit riktigt effektiva och trots en lite gnällig tjej så har vi hunnit städa hela klädkammaren, badrummet och en hel del i köket. För det mesta har en lekt med Tove medan den andra fixat, så att alla varit nöjda och glada.

Nu sover lilla tjejen och vi har landat i soffan.

1 kommentar:

Sandra sa...

Tack och lov för att Bezzie var ok! Usch, man kan ju bli rädd för mindre.

Åh vad spännande det ska bli med er flytt! Jag ska följa bloggen noga :)