27 april 2011

Påsk

Jaha, påsken är förbi och jag kan säga att jag åt inte en enda bit sill, inget lamm och inte fler ägg än vanligt... Vi hade dessutom inget påskpynt över huvudtageted...m andra ord har vi inte firat påsk sådär traditionellt. Egentligen skulle jag gärna ha ett fint påskris och färga ägg men det blev helt enkelt inte av. Däremot hade vi en jättemysig helg och även veckan innan var jättemysig!

I veckan var det ju superfint väder. Jag spenderade två dagar hemma hos Emma och hela dagarna var vi ute på deras altan. Så underbart när barnen kan sitta och leka ute i solen. Ena kvällen stannade vi dessutom och grillade och Daniel kom efter jobbet och höll oss sällskap. Supertrevligt och det blev minsann ett glas vin till korven med!!

Helgen började med en långpromenad till Bäckby och middag hemma hos Daniels pappa. Eftersom det var så underbart väder passade vi även på att gå hem så det blev et promenad på drygt 1 mil den dagen. På söndagen var det vår tur att bjuda på middag för då kom Acke och Ellinor på middag. Fläskstek med gräddsås!

1 kommentar:

Sandra Gisslar sa...

Hahaha! ja, det är faktiskt inte alltid man hinner fira så mycket. Men det gör inget. Det kommer nya påskar...

Nästa påsk kommer ni dessutom kunna dekorera ett helt träd eller en buske med fjädrar om ni vill. Hur mysigt kommer inte det att bli?