26 november 2012

Potträning och renovering...

I helgen har vi fortsatt med potträningen här hemma och det går jättbra! Tove har haft trosor istället för blöja både igår och idag och det har bara blivit en nerkissad trosa och två andra olyckor. Idag har hon inte kissat på sig en enda gång! Ikväll badade hon och hon sa till och med till att hon ville gå ur badkaret för att sitta på pottan och visst kissade hon. Vare gång är det väldigt viktigt att Nallen också sitter på sin potta och när hon kissat på sin potta ska vi titta om även Nallen har kissat. det har han ju alltid och Tove blir väldigt glad över det. Sen ska Nallen torkas, pottan skall tömmas i toaletten och sedan sköljas av. Mycket pedagogiskt!

Helgen har i övrigt gått i renoveringens tecken. Daniel har spacklat och slipat i förrådet hela helgen och nu är väggarna äntligen klara för målning. Förrådet kommer när det sedan är klart istället att kallas för hobbyrummet eftersom mindre än hälften kommer att användas som förråd och resten blir hobbyrum med skrivbord och förvaring för diverse pyssel, musik och annat kul.

Imorgon ska vi hyra slipmaskin till golvet och sen blir det en massa måla. Det ska verkligen bli jätteskönt när rummet är klart. Dels så kommer det ju bli jättebra och det ska bli skönt att få ordning på alla saker igen. ust nu har vi ett rum som funkar som förråd och allt är huller om buller där inne så man hittar ingenting när man behöver det!. Dessutom saknar ska det bli skönt att bara kunna slappa och umgås lite. Just nu sliter Daniel som ett djur och det blir inte mycket ledig tid till mys.

Inga kommentarer: