04 januari 2011

Gräsänka

I morse åkte Daniel till Arlanda med sin bror och deras pappa. De skulle till London där de ska ha grabbdagar och kolla på fotboll. De åkte från Västerås 04.30! Och då kan ju tilläggas att Daniel gick och la sig en stund efter midnatt... Han var ju tvungen att se klart hockeymatchen! Tyvärr är Tove inne i en sån där dum sömnperiod igen då hon inte alls tycker att det är kul att somna. Dag som kväll... och inatt bestämde hon sig för att hålla oss vakna ytterligare en timme... Så Daniel fick sova två timmar innan det var dags att gå upp igen!

kl 05.00 var det sen dags igen. Tove ville inte sova. Hon låg och lekte med sina fötter och jonglerade med sina nallar. Suck! Efter 40 minuters nattande och till slut amning somnade hon... för att vakna 5 minuter senare! Desperat gav jag henne flaskan med kall välling som stod vid sängen. Hon drack! Hon drack inte upp allt men den del och efter det flinade hon och sen vände hon sig om och somnade!

Vid 8 var det dags att vakna igen och en stund senare testade jag att ge lite välling igen! Hon drack nästan 1 dl! Nu sover hon igen och jag sitter och samlar lite energi. Daniel kommer hem på torsdag eftermiddag och då vill jag vara en glad och pigg mamma till Tove!

Inga kommentarer: