01 januari 2011

Gott Nytt År!


Nyårsafton blev väldigt bra! Vi var bjudna på middag hemma hos Daniels bror Acke och hans sambo Ellinor och vi var totalt 10 vuxna och två barn. På förmiddagen åkte vi pulka. Daniel hade varit och köpt en bebispulka till Tove och en vanlig pulka till oss. Vår pulka såg fin ut men tyvärr förlorade den i racertävlingar mot Ackes fula pulka... Tove fick åka med oss två gånger i pulkabacken men trivdes nog bäst i sin egen. Lammfäll, varm filt och solsken gjorde att hon såg riktigt nöjd ut!




Vi åkte hem en sväng för att göra oss lite snygga och sen lämnade Daniel oss hemma hos Acke och Ellinor. Själv åkte han och jobbade några timmar och kom tillbaka lagom till middagen.
med
På menyn stod:
Laxbakelse med avokado och äpple

Helstekt oxfilé med rödbets- och chèvreknytenbaconfrästa haricots vertssötsyrlig rödvinssås och nötgremolata

Cheesecake med kexkross och ingefärshallon

Supergod mat! Den där cheesecaken kommer jag garanterat göra i sommar!

Kvällen blev som sagt väldigt lyckad och vi tog bussen hem kl 01.27. Det blev alltså inte så sent och det var vi ganska tacksamma för imorse när Tove tyckte att hon sovit klart vid 07.15. Det var dessutom skönt att vara i hyfsat och vid 10-tiden gick vi och hämtade bilen. Hård motvind i nästan 5 km och massor med snö... Uppfriskande!

Inga kommentarer: