28 juni 2011

Superdag


Idag har varit en superbra dag. Vid halv tio kom Sara och Felix och hämtade oss och vi åkte ut till Björnön. Med oss hade vi pastasallader, strandtält och badkläder och där mötte även Daniel (Franks pappa), Frida, Elise Anna-Lena och Emma upp. Det var superfint väder och Tove badade för första gången i sjön. Hon tyckte att det var lite läskigt för det var ju inte jättevarmt men hon vande sig snabbt och plaskade snart med händerna. Bäst tyckte hon nog ändå att det var att antingen bli gungad fram och tillbaka med fötterna i vattnet eller när hon satt i vattenbrynet och lekte. Vi stannade på stranden i drygt fyra timmar och hemma fyllde jag poolen så att Tove kunde bada mer. Man kan ju inte sitta inne när man har en trädgård och det är 29 grader ute.

Viktor, Erik, Felix och Tove

På vägen hem från jobbet handlade Daniel en cykelsits och en hjälm till Tove. Igår fixade han nämligen min cykel. Jag fick den av Ellinor för hon hade köpt en ny och Daniel bytte däck och fixade kedjan så nu rullar den kanon. Efter lite meckande fick vi fast stolen så sen cyklade vi en sväng, hela familjen. Jag med Tove i stolen och Daniel med Bezzie! Båda tjejerna verkade gilla cykelturen som blev drygt 4 km. Tove satt och lallade och satt och spanade på Bezzie som sprang bredvid. Bezzie var dock rejält trött efter sin springtur i värmen. Bra träning för hundfläsket!


Dagen avslutades med middag på innergården och vi tittade dessutom på Allsång på Skansen via datorn. Vi har ju inte skaffat något tv-abonnemang än och har inte direkt saknat det heller men det var trevligt att se allsången. Tycker att Måns gjorde ett riktigt bra jobb.

Inga kommentarer: