01 april 2013

Craftgawker




Jag måste tipsa om en hemsida som har kommit att bli en av mina favoriter. Jag gillar att virka, pyssla, sy och fixa och har hittat en sida som är en fantastisk källa till inspiration. Craftgawker.
Sidan bygger på att en massa människor länkar till andra sidor där det finns tips om allt man kan tänka sig som är pyssligt. Det kan vara hur man gör egna skönhetsprodukter, stick- och virkbeskrivningar, pyssel, recept och en massa annat. Man kan leta bland tusentals ideér via olika kategorier, sorterat på popularitet eller genom att se de senast upplagda först. Dessutom kan man registrera sig på sidan och därmed kunna spara sina favoriter så att man ser dem när man är inloggad.En liten varning bara... Sidan är beroendeframkallande och man blir sittande i timmar!

Här nedanför kommer några av mina favoriter.

 
Jättesöta bokmärken finns att skriva ut på Crazy little projects.


Blog_clownwig

Den här clownperuken skulle Tove älska. En massa garnbollar, en mössa och limpistol... Beskrivningen finns på Lisa Storms.


 Jättesnygg sittmöbel från Mon makes things.


Kakor som ser ut som fåret Shaun. De vore skulle ju bli en succé på Vilket barnkalas som helst! De finns på Hungry happenings.

Inga kommentarer: