06 oktober 2010

Bland bläckfiskar och bebisar


Idag har vi varit på besök på bvc igen. Tove är 63,2 cm lång och väger 6555 g! Tänk att vår lilla tjej redan är så stor!
Igår kväll meckade Daniel lite med Toves gåstol som var lite trasig, så idag fick hon prova den och det var en hit! Hon gillar ju att stå upp och så gillar hon att sprattla med benen. I gåstolen kunde hon göra båda sakerna samtidigt plus att hon har leksakerna nära sig!


Efter bvc tog vi buss nr 11 hem till Annika och Frank. Även Pernilla och Lexie var där och vi hade köpt tryckmallar och textilfärg för att trycka bodies. Först var vi såklart tvungna att stilla kaffe- och snackbehovet och efter det blev vi hungriga.


Vi har kommit på idén att laga olika rätter när vi ses. En av oss bestämmer en rätt som man själv gillar och brukar laga ibland. Förhoppningsvis är rätten lite ny för oss andra och på så sätt får man nya idéer på recept som man kan använda. Annars blir det ju lätt att man har några få rätter som man lagar lite för ofta. Idag bestämde Annika att vi skulle göra stroganoff på fläskfilé. Det var supergott och den rätten kommer absolut serveras här hemma i framtiden. Nästa gång får jag eller Pernilla bestämma käk.

En inte helt nöjd Frank...

...men det gick över snabbt!

Ledsen Lexie...

Men pussar är alltid välkomna!

Tove, Lexie och Frank var på lite varierande humör idag... Ena stunden kunde det vara gnälligt och sen var det lugnt igen. Mat funkar alltid som tröst!



Tove lånade Franks babysitter som var mycket omtyckt. Hon hade även låna Franks snutte vilket gjorde susen, för efter en stund somnade hon belåtet.


Även Lexie somnade efter att hon fått mat... Men då behövdes varken babysitter eller snutte... hon somnade tvärs över knäna på Pernilla efter att hon fått lite mat!


Efter maten tog vi fram färger och figurer och gjorde snygga bodies till barnen. Tyvärr har jag inga bilder på hur de blev men jag får väl fixa en liten modefotografering när vi får tid.

1 kommentar:

Annika sa...

Va fina bilder du tog idag Anna! Du får jättegärna skicka över porträttbilden på Frank till annika_adielsson@hotmail.com den va så himla fiiiin!

Tack tack!

See you 2-morrow!